Re-integratie, outplacement en coaching
  • Op zoek naar een succesvolle partner in re-integratie? Kies voor Actief in Werk!
    Op zoek naar een succesvolle partner in re-integratie?, Kies voor Actief in Werk!

Gemeenten

De Wet Werk en Bijstand (WWB) is van kracht sinds 1 januari 2004. Doel van deze wet is de arbeidsdeelname van mensen met een uitkering te verhogen. Hierbij wordt werk boven inkomen geplaatst. Actief in Werk ondersteunt u graag bij de uitvoering van de WWB. Wij hebben voor diverse gemeenten reeds succesvol
re-integratietrajecten uitgevoerd.

Dienstverlening

Actief in Werk voert voor gemeenten de volgende dienstverlening uit:

  • Persoonsgebonden Re-integratiebudget (PRB);
  • Re-integratie- en activeringstrajecten voor diverse doelgroepen;
  • Werkgelegenheidsprojecten.


Actief in Werk heeft de expertise in huis om mensen met psychische klachten te begeleiden naar werk. U kunt tevens terecht voor psychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, niveau- en capaciteitenonderzoek, medisch belastbaarheidsonderzoek en loopbaanonderzoek. Actief in Werk voert de benodigde onderzoeken zelf uit of in samenwerking met gerenommeerde partners.

Waarom Actief in Werk?

Bij Actief in Werk worden cliënten individueel ondersteund bij het zoeken naar een nieuwe baan. Samen kijken we hoe we uw cliënt het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Omdat wij elke vraagstelling als uniek ervaren, leveren we altijd maatwerk. Hierbij maken we gebruik van zowel traditionele als innovatieve methoden. Op die manier zoeken we via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten kennen de plaatselijke arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal (werkgevers)netwerk. Cliënten worden door ons thuis begeleid of in de directe omgeving van hun woonplaats. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of e-mail: info@actiefinwerk.nl

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).