Re-integratie, outplacement en coaching
  • Op zoek naar een succesvolle partner in re-integratie? Kies voor Actief in Werk!
    Op zoek naar een succesvolle partner in re-integratie?, Kies voor Actief in Werk!

UWV

Actief in Werk heeft ruime ervaring opgedaan met het succesvol uitvoeren van re-integratietrajecten voor UWV. Sinds 1 juli 2016 geeft Actief in Werk ook uitvoering aan Werkfit maken en Naar werk trajecten. Onze kennis en ervaring maakt dat wij breed inzetbaar zijn bij het uitvoeren van re-integratietrajecten. Een specifiek aandachtsgebied is arbeidsmarktbenadering van mensen met psychische of psychiatrische beperkingen. Wij zijn onder andere actief voor UWV in de regio’s Bladel, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Roermond, Tilburg en Veghel.

Re-integratiediensten

Actief in Werk voert voor UWV in het kader van Inkoopkader 2016-2020 de volgende re-integratiediensten uit:

  • Werkfit maken
    Klik hier voor de informatiebrochure Werkfit maken.
  • Naar werk
    Klik hier voor de informatiebrochure Naar werk.

U kunt tevens bij Actief in Werk terecht voor psychologisch onderzoek, neuropsychologisch onderzoek, niveau- en capaciteitenonderzoek, medisch belastbaarheidsonderzoek en loopbaanonderzoek. Actief in Werk voert de benodigde onderzoeken zelf uit of in samenwerking met gerenommeerde partners.

Waarom Actief in Werk?

Bij Actief in Werk worden cliënten individueel ondersteund bij het zoeken naar een nieuwe baan óf bij het starten als zelfstandig ondernemer. Samen kijken we hoe we de cliënt het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Omdat wij elke vraagstelling als uniek ervaren, leveren we altijd maatwerk. Hierbij maken we gebruik van zowel traditionele als innovatieve methoden. Op die manier zoeken we steeds via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten kennen de plaatselijke arbeidsmarkt: zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal (werkgevers)netwerk. Cliënten worden door ons thuis begeleid of in de directe omgeving van hun woonplaats. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl.

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).