Re-integratie, outplacement en coaching
  • Hoe haal je het beste uit jezelf? Kies voor Actief in Werk!
    Hoe haal je het beste uit jezelf?, Kies voor Actief in Werk!

Coaching

Functies en rollen binnen organisaties zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Er worden steeds hogere eisen gesteld door werkgevers. Door middel van een persoonlijk coachingstraject biedt Actief in Werk begeleiding aan werknemers om optimaal te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden of in een nieuwe functie.

Hoe ziet een traject eruit?

We starten met een kennismakingsgesprek waarin de coachingsvraag zorgvuldig wordt geformuleerd. Je krijgt inzicht in je persoonlijke profiel, zoals de kernkwaliteiten, kennis, vaardigheden en persoonskenmerken. Tijdens het coachingstraject wordt er gewerkt aan vooraf bepaalde gewenste veranderingen met betrekking tot je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierdoor ben je beter in staat om optimaal te functioneren in een bestaande, gewijzigde of geheel nieuwe functie. Het aantal gesprekken, de activiteiten en de lengte van het traject zijn afgestemd op zowel jouw situatie als die van de werkgever. Je wordt altijd begeleid door een vaste coach.

Waarom Actief in Werk?

Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Hierbij passen we diverse methoden toe, waaronder NLP en Mindfulness. Onze coaches hebben uitgebreide ervaring in het doelgericht begeleiden van mensen. Via de kortste weg zoeken we naar een passende en structurele oplossing. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of e-mail: info@actiefinwerk.nl.

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).