Re-integratie, outplacement en coaching
 • Hoe haal je het beste uit jezelf? Kies voor Actief in Werk!
  Hoe haal je het beste uit jezelf?, Kies voor Actief in Werk!

Naar werk

Als partner van het UWV geeft Actief in Werk uitvoering aan Naar werk trajecten. De doelstelling van een Naar werk traject is om jou aan een nieuwe passende baan te helpen. Met behulp van een Naar werk traject bij Actief in Werk ontstaat een toekomst met perspectief.

Hoe ziet een traject er uit?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jouw situatie in kaart wordt gebracht. Samen bekijken we wat Actief in Werk voor jou kan betekenen. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen we een re-integratieplan op. In dit re-integratieplan staan de activiteiten vermeld die we gaan inzetten om jou aan een nieuwe baan te helpen. Tijdens het Naar werk traject kunnen we één of meerdere van onderstaande activiteiten inzetten, waarbij we rekening houden met jouw wensen, capaciteiten en belastbaarheid:

 • Sollicitatietraining
  Bij deze activiteit gaan we op individuele basis werken aan het verbeteren of verder ontwikkelen van jouw sollicitatievaardigheden. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het opsporen van vacatures via diverse media, zoals internet, vacature websites en social media. Tevens leren wij jou hoe je effectief kunt netwerken zodat jouw kansen op een baan worden vergroot. Daarnaast stellen we een CV en (open) sollicitatiebrief op die je kunt gebruiken als je zelf gaat solliciteren. Ook het trainen van de presentatievaardigheden en het oefenen van sollicitatiegesprekken maakt onderdeel uit  van de training. Je ontvangt het Handboek Solliciteren als handig naslagwerk.
 • Bemiddeling en jobhunting
  Bij deze activiteit gaat we actief werkgevers benaderen. Daarbij worden de volgende acties uitgevoerd:
  - Actief in Werk stelt jou voor bij bedrijven uit ons uitgebreide regionale netwerk van werkgevers.
  - Actief in Werk benadert potentiële werkgevers om te informeren naar mogelijke passende vacatures.
  - Actief in Werk stelt jou voor op concrete vacatures.   
  - Wij helpen jou bij het plaatsen van je CV op diverse (vacature)sites.
  - Door middel van gerichte en open sollicitaties ga je ook zelfstandig werkgevers benaderen.
    Vanzelfsprekend word je daarbij ondersteund door jouw consulent van Actief in Werk.

Waarom Actief in Werk?

Bij Actief in Werk bepalen we samen aan welke ondersteuning je behoefte hebt. Samen kijken we hoe we je het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke en individuele begeleiding. Jij staat daarbij centraal. Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Op die manier zoeken we via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten hebben jarenlange ervaring en kennen de plaatselijke arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl.

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).