Re-integratie, outplacement en coaching
  • Langdurig ziek en toch weer aan de slag? Kies voor Actief in Werk!
    Langdurig ziek en toch weer aan de slag?, Kies voor Actief in Werk!

Re-integratie 2e spoor

Je bent arbeidsongeschikt maar nog steeds in dienst van je werkgever? Door middel van re-integratie 2e spoor kan Actief in Werk je begeleiden naar een passende functie bij een andere werkgever. Re-integratie 2e spoor kan ingezet worden vanaf het moment dat duidelijk is dat je niet meer terug kan keren naar je eigen functie en dat je werkgever geen andere passende functies beschikbaar heeft of beschikbaar kan maken.

Hoe ziet een traject eruit?

We starten met een kennismakingsgesprek waarin jouw situatie in kaart wordt gebracht. We kijken wat Actief in Werk voor je kan betekenen. Daarna stellen we een plan op waarin de activiteiten staan vermeld die je helpen bij het verkrijgen van een nieuwe baan. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van coaching, begeleiding, tests/assessments, trainingen, bemiddeling en jobhunting. Eventueel hoort daar gerichte nazorg bij als je een nieuwe baan hebt gevonden. We stellen een traject samen dat past bij jouw wensen, capaciteiten en belastbaarheid. Op deze manier komen we snel tot een goed en duurzaam resultaat. Je wordt altijd begeleid door een vaste consulent.

Waarom Actief in Werk?

Bij Actief in Werk bepaal je zelf waarin je ondersteund wilt worden. Samen kijken we hoe we je het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is een individuele begeleiding. Jij staat daarbij centraal. Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Hierbij maken we gebruik van zowel traditionele als innovatieve methoden. Op die manier zoeken we via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten hebben jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie. Zij kennen de plaatselijke arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal (werkgevers)netwerk. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of e-mail: info@actiefinwerk.nl

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).