Re-integratie, outplacement en coaching
 • Zelf de regie voeren over je re-integratie? Kies voor Actief in Werk!
  Zelf de regie voeren over je re-integratie?, Kies voor Actief in Werk!

Werkfit maken

Als partner van het UWV geeft Actief in Werk uitvoering aan Werkfit maken trajecten. De doelstelling van een Werkfit maken traject is om jou verder te helpen zodat je na afronding van het traject (weer) in staat bent om het werk te hervatten. Met behulp van een Werkfit maken traject bij Actief in Werk ontstaat een toekomst met perspectief.

Hoe ziet een traject er uit?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jouw situatie in kaart wordt gebracht. Samen bekijken we wat Actief in Werk voor jou kan betekenen. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen we een re-integratieplan op. In dit re-integratieplan staan de activiteiten vermeld die we gaan inzetten om jou (weer) werkfit te krijgen. Tijdens het Werkfit maken traject kunnen we één of meerdere van onderstaande activiteiten inzetten, waarbij we rekening houden met jouw wensen, capaciteiten en belastbaarheid:

 • Het in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie
  Bij deze activiteit worden concrete functies en arbeidsmogelijkheden in kaart gebracht. Dit doen we met behulp van onder andere de inzet van diverse testen en het voeren van gesprekken. Dit leidt tot een zoekprofiel die we gebruiken bij de verdere zoektocht naar een passende functie.
 • Het verbeteren van de persoonlijk effectiviteit
  Bij deze activiteit wordt er door middel van persoonlijke coachingsgesprekken gewerkt aan knelpunten, waarbij je leert om deze beter beheersbaar te maken én hoe je met deze knelpunten kunt omgaan in de praktijk.
 • Het versterken van de werknemersvaardigheden
  Bij deze activiteit gaat het om het (weer) opbouwen van een arbeidsritme. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het inzetten van een passende werkervaringsplaats/stage als tussenstap naar een betaalde baan. Op die manier kun je jezelf praktisch oriënteren naar nieuwe functies en beroepen. Wij helpen jou bij het vinden van die passende werkervaringsplaats.

Waarom Actief in Werk?

Bij Actief in Werk bepalen we samen aan welke ondersteuning je behoefte hebt. Samen kijken we hoe we je het beste naar een nieuwe passende uitdaging kunnen begeleiden. Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke en individuele begeleiding. Jij staat daarbij centraal. Omdat elke vraagstelling uniek is, leveren we altijd maatwerk. Op die manier zoeken we via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Onze consulenten hebben jarenlange ervaring en kennen de plaatselijke arbeidsmarkt; zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers. Actief in Werk heeft gesprekslocaties in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of per e-mail: info@actiefinwerk.nl.

De dienstverlening van Actief in Werk werd in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk in de meetperiode 2015/2016 door klanten gewaardeerd met een 8,6. Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening met een 8,4 (Bron: www.blikopwerk.nl).