Update: Actief in Werk & het Corona-virus

23-04-2020

Actief in Werk & het Corona-virus

Waar persoonlijke begeleiding bij Actief in Werk voorop staat, ontkomen ook wij tijdens de Corona-crisis er niet aan om persoonlijk contact zoveel mogelijk beperkt te houden. Wij volgen hierin het actuele advies van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van u als cliënt, als contactpersoon, als partner én die van onze medewerkers staan hierbij voorop.

Dit betekent voor u dat afspraken op bezoeklokaties van Actief in Werk of bij u thuis de komende periode tot een minimum beperkt zullen zijn (tot 25 mei 2020). Door het volgen van deze maatregel beogen wij onze maatschappelijke bijdrage te leveren aan het beperken van de verspreiding van het Corona-virus. Indien mogelijk zullen de contacten/afspraken per telefoon, video-bellen of per e-mail plaatsvinden. Samen met u komen we daar wel uit!

Actief in Werk is gedurende kantoortijden gewoon telefonisch bereikbaar (040-2129542) en ook onze consultenten en coaches zijn zowel telefonisch als per e-mail direct bereikbaar. Voor vragen over uw traject, nieuwe aanmeldingen van een traject of informatie over onze dienstverlening staan wij u dan ook graag te woord. 

Wij begrijpen dat we allemaal gezamenlijk in een moeilijke situatie zitten, waarbij wij als Actief in Werk er naar streven om onze dienstverlening zo goed als mogelijk aan te kunnen blijven bieden zoals u van ons gewend bent. Wij rekenen hierbij op uw begrip wanneer dit door deze bijzondere omstandigheden niet altijd het geval kan zijn.


Voor specifieke vragen kunt u terecht bij uw consulent of coach van Actief in Werk.
Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar:
- per telefoon: 040-2129542.
- per e-mail: info@actiefinwerk.nl.
- via het Contactformulier op de website van Actief in Werk.