Update: Actief in Werk & het Corona-virus

24-03-2020

Actief in Werk & het Corona-virus

Waar persoonlijke begeleiding bij Actief in Werk voorop staat, ontkomen ook wij tijdens de Corona-crisis er niet aan om persoonlijk contact zoveel mogelijk beperkt te houden. Wij volgen hierin het actuele advies van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van u als cliënt, als contactpersoon, als partner én die van onze medewerkers staan hierbij voorop.

Dit betekent voor u dat fysieke afspraken op bezoeklokaties van Actief in Werk of bij u thuis de komende periode tot een minimum beperkt zullen zijn. Door deze maatregel beogen wij onze maatschappelijke bijdrage te leveren aan het beperken van de verspreiding van het Corona-virus. Indien mogelijk zullen de contacten/afspraken zoveel als mogelijk per telefoon of per e-mail plaatsvinden. 

Mocht er toch een afspraak met u ingepland staan, dan verzoeken wij u om alleen te komen en de algemene richtlijnen van het RIVM te respecteren:
- schudt geen handen.
- houdt minimaal 1,5 meter afstand (twee armlengtes).
- hoest/nies in de binnenkant van uw elleboog.
- gebruik papieren zakdoekjes.
- was uw handen regelmatig én grondig.

Aarzel niet om de afspraak telefonisch of per e-mail te annuleren als:
- u of één van uw gezinsleden koorts heeft.
- u verkoudheidsklachten heeft, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius of als u zeer recentelijk in contact bent gekomen met een persoon die besmet is met het Corona-virus.
Neem bij twijfel contact op met uw consulent of coach.

Wij begrijpen dat we allemaal gezamenlijk in een moeilijke situatie zitten, waarbij wij als Actief in Werk er na streven om onze dienstverlening zo goed als mogelijk aan te kunnen blijven bieden zoals u van ons gewend bent. Wij rekenen hierbij op uw begrip wanneer dit door deze bijzondere omstandigheden niet altijd het geval kan zijn.


Voor specifieke vragen kunt u terecht bij uw consulent of coach van Actief in Werk.
Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar:
- per telefoon: 040-2129542.
- per e-mail: info@actiefinwerk.nl.
- via het Contactformulier op de website van Actief in Werk.