Uw afspraak bij Actief in Werk

30-06-2020

Van harte welkom!

Heeft u binnenkort een afspraak bij Actief in Werk op één van onze bezoeklocaties? U bent van harte welkom!
In het kader van uw én onze gezondheid hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om uw bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij verzoeken u dan ook om onderstaande richtlijnen goed door te lezen en deze richtlijnen te volgen. Door het volgen van deze richtlijnen beogen wij samen met u onze maatschappelijke bijdrage te leveren aan het beperken van de verspreiding van het Corona-virus.‚Äč

Uw afspraak bij Actief in Werk

Gesprekken met de consulent/coach van Actief in Werk vinden uitsluitend op afspraak plaats. Voordat uw afspraak met de consulent/coach van Actief in Werk kan aanvangen, dient u zich altijd eerst aan te melden bij de receptie op de begane grond. U kunt vervolgens plaatsnemen in de ontvangstruimte. In de ontvangstruimte is er voldoende ruimte om afstand te houden tot eventuele andere bezoekers. Bij aanvang van de afspraak zult u worden opgehaald door de consulent/coach van Actief in Werk.

Wij verzoeken u om alleen te komen naar de afspraak. Vindt u het prettig als iemand aanwezig is bij uw afspraak (maximaal één persoon)? Geef dit dan minimaal één dag voor de geplande afspraak door, zodat wij indien mogelijk een grotere spreekkamer voor u kunnen reserveren.

Kom maximaal vijf minuten voor aanvang van de afspraak. Om een volle ontvangstruimte te voorkomen verzoeken wij u om niet te vroeg te komen. Bij het inplannen van afspraken houden wij rekening met de spreiding van afspraken om zoveel mogelijk contact met andere bezoekers te voorkomen.

Algemene richtlijnen

Wij verzoeken u om de algemene richtlijnen van het RIVM te respecteren:
- Schudt geen handen.
- Houdt minimaal 1,5 meter afstand (twee armlengtes).
  Onze spreekkamers zijn zo ingericht dat er minimaal 1,5 meter afstand is tussen u en onze medewerker.
- Hoest/nies in de binnenkant van uw elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct na gebruik weg in de prullenbak.
  Papieren zakdoekjes zijn aanwezig in de spreekkamers.
- Was uw handen regelmatig én grondig.
- Voorkom onnodig contact met deurklinken (onze medewerkers houden graag de deur voor u open).

Bij Actief in Werk is desinfectiemiddel aanwezig zodat u bij binnenkomst en/of bij het verlaten van het gebouw uw handen kunt desinfecteren. Tevens kunt u desgewenst uw handen wassen in de aanwezige toiletruimten in het gebouw. De tafels, stoelen e.d. worden na iedere afspraak gereinigd met desinfectiemiddel.

Annuleer uw afspraak

Aarzel niet om uw afspraak te annuleren (telefonisch of per e-mail) als:
- U of één van uw gezinsleden koorts heeft.
- U verkoudheidsklachten heeft, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid of verhoging tot 38 graden Celsius.
- U zeer recentelijk in contact bent gekomen met een persoon die besmet is met het Corona-virus (in de afgelopen 14 dagen).

Neem bij twijfel contact op met uw consulent/coach

U kunt dan samen bespreken of het verstandig is om de afspraak door te laten gaan of om eventueel te kiezen voor een passend alternatief (zoals bijvoorbeeeld een belafspraak of beeldbellen). Daar de gezondheid van u én van onze medewerkers voorop staat, behouden onze medewerkers zich het recht voor om de afspraak te annuleren indien zij van mening zijn dat uw actuele gezondheidssituatie een mogelijk acuut risico op besmetting met het Corona-virus met zich mee kan dragen.
 

Actief in Werk stelt alles in het werk om uw bezoek aan een van onze locaties zo veilig en hygiënisch mogelijk te laten verlopen voor u én onze medewerkers. Daarbij streven wij er naar om onze dienstverlening zo goed als mogelijk aan te kunnen blijven bieden zoals u van ons gewend bent. Wij rekenen hierbij op uw begrip wanneer dit door deze bijzondere omstandigheden niet altijd het geval kan zijn.

Vragen/opmerkingen?


Voor specifieke vragen kunt u terecht bij uw consulent/coach van Actief in Werk.
Voor algemene vragen of opmerkingen inzake onze maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn wij bereikbaar:
- Per telefoon: 040-2129542.
- Per e-mail: info@actiefinwerk.nl.
- Via het Contactformulier op de website van Actief in Werk.