Tevredenheidsonderzoek 2023/2024

22-04-2024

Cliënt- en opdrachtgeverstevredenheidsonderzoek 2023/2024

Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid en daarom zijn wij al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk (www.blikopwerk.nl). Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de organisaties die zijn aangesloten bij het keurmerk. Het keurmerk garandeert dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk de tevredenheid van onze cliënten én opdrachtgevers onderzocht.

Resultaten Tevredenheidsonderzoek 2023/2024

​In de meetperiode 2023/2024 heeft Onderzoeksbureau Panteia in opdracht van Blik op Werk wederom de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers van Actief in Werk anoniem onderzocht. Daaruit is het volgende (gemiddelde) rapportcijfer naar voren gekomen: zowel cliënten als opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,7. Actief in Werk heeft daarbij  wederom het hoogste aantal haalbare sterren (vier) behaald.

Rapportcijfer per dienst :
Diagnose, onderzoek en loopbaanoriëntatie: 8,0.
Outplacement: 8,5.
Toeleiden van werk naar werk (eerste en tweede spoor): 8,9.
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk: 8,7.
Sociale activering en participatie: 8,0.

Dit zeggen cliënten over Actief in Werk

Top 3 re-integratiebedrijven Brabant

Actief in Werk heeft op basis van het behaalde cijfer, in combinatie met vier sterren, ook dit jaar weer een prominente plek gekregen in de Top 3 van re-integratie- en outplacementbedrijven van Blik op Werk in Brabant (voor zowel de regio's Breda, Den Bosch, Eindhoven als Tilburg).

Bron: www.blikopwerk.nl

Aan succes werk je samen


Vanzelfsprekend zijn de medewerkers van Actief in Werk trots op het behaalde resultaat dat we samen hebben kunnen realiseren met onze cliënten, opdrachtgevers en partners waarmee wij samen werken.
Ook voor de meetperiode 2024/2025 werken wij weer graag met jullie samen aan een optimaal en succesvol resultaat!

Tip, suggestie of een compliment?

Heb je een tip, suggestie of een compliment over onze dienstverlening en wil je die met ons delen? 
Wij horen het graag!

Tip, suggestie of compliment