Dienstverlening

Actief in Werk is al jarenlang een gewaardeerd en toonaangevende partner van UWV. Wij geven op succesvolle wijze én met aantoonbaar resultaat uitvoering aan re-integratietrajecten. Door onze kennis en ervaring kunnen wij uitvoering geven aan een breed scala van re-integratiediensten. Klanten met een psychische of psychiatrische aandoening zijn een specifiek aandachtsgebied van Actief in Werk.
Wij voeren zowel Werkfit maken trajecten, Naar werk trajecten als Modulaire trajecten uit. Het traject wordt uitgevoerd vanuit één van onze bezoeklocaties of desgewenst bij de klant thuis. Tevens bieden wij de mogelijkheid om diverse specialistische testen en onderzoeken in te zetten, al dan niet als onderdeel van een traject.

Werkfit maken

Voor de klant die het werk nog niet kan hervatten helpt een Werkfit maken traject bij Actief in Werk de klant om geschikt te worden voor werk of voor het volgen van een opleiding.

Meer informatie

Naar werk

Voor de klant die het werk kan hervatten helpt een Naar werk traject bij Actief in Werk de klant aan het werk of bij het starten als zelfstandig ondernemer.

Meer informatie

Modulair

Voor de klant die een (grote) afstand heeft tot het maatschappelijk verkeer kan een Modulair traject bij Actief in Werk nieuwe perspectieven bieden.

Meer informatie

Testen & Onderzoeken

Wilt u de capaciteiten, competenties of (psychische) belastbaarheid van een klant nader in kaart laten brengen?

Meer informatie