Kwaliteit & Privacy

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door de tevredenheid van onze cliënten, opdrachtgevers en partners waarmee wij samenwerken. Actief in Werk is al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk (www.blikopwerk.nl). Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de organisaties die zijn aangesloten bij het keurmerk. Als onderdeel van het Blik op Werk keurmerk vindt er jaarlijks een audit plaats door TÜV Rheinland Nederland B.V. waarbij zaken als privacy, kwaliteit, personeelsinzet, processen en behaalde resultaten worden onderzocht. Het keurmerk garandeert dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. Actief in Werk is in het bezit van het hoogst aantal behaalbare sterren (vier).

Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk de tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers onderzocht. ‚ÄčIn de meetperiode 2023/2024 heeft onderzoeksbureau Panteia in opdracht van Blik op Werk de tevredenheid van de cliënten en opdrachtgevers van Actief in Werk anoniem onderzocht.
Cliënten waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,7.
Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,7.

Rapportcijfer per dienst :
Diagnose, onderzoek en loopbaanoriëntatie: 8,0.
Outplacement: 8,5.
Toeleiden van werk naar werk (eerste en tweede spoor): 8,9.
Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk: 8,7.
Sociale activering en participatie: 8,0.

Actief in Werk heeft op basis van het behaalde cijfer in combinatie met vier sterren wederom een prominente plek gekregen in de Top 3 van re-integratie- en outplacementbedrijven van Blik op Werk in Brabant (voor zowel de regio's Breda, Den Bosch, Eindhoven als Tilburg).

Privacy

Bij Actief in Werk gaan wij veelal om met persoonlijke en vertrouwelijke informatie die privacygevoelig kan zijn. Het is daarbij goed om te weten dat deze gegevens nooit met derden worden gedeeld. De informatie die aan Actief in Werk beschikbaar wordt gesteld, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Privacygevoelige gegevens en medische informatie worden derhalve ook niet opgenomen in plannen en/of rapportages. 

Actief in Werk heeft een Privacyreglement opgesteld waarin wordt beschreven op welke wijze wij omgaan met persoonlijke en vertrouwelijke informatie. Actief in Werk voldoet hiermee aan de eisen conform de AVG.

Voor de bezoekers van de website van Actief in Werk is er een privacy- en cookiestatement opgesteld zodat je weet hoe wij omgaan met jouw gegevens als je onze website bezoekt.

Klachtenreglement

Het verlenen van diensten is mensenwerk waarbij er altijd iets mis kan gaan. In dat geval nodigen wij jou uit om de klacht kenbaar te maken. Wij luisteren zorgvuldig naar jouw klacht en zoeken samen met jou naar een passende oplossing. De klacht kun je het beste eerst bespreken met de betrokken persoon. Wellicht kan die persoon direct met een oplossing komen of een misverstand rechtzetten. Heb je deze stap al ondernomen of heb je moeite met het bespreken van de klacht met de betrokken persoon? In dat geval verwijzen wij jou dan naar ons klachtenreglement welke is opgesteld om een zorgvuldige behandeling van klachten te waarborgen.

Tip, suggestie of een compliment?

Heb je een tip, suggestie of een compliment over onze dienstverlening en wil je die met ons delen? 
Wij horen het graag!

Tip, suggestie of compliment over Actief in Werk