Over ons

Actief in Werk is een gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Wij zijn sinds 2005 actief in de regio’s Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.
Met een ervaren team van consulenten en loopbaancoaches werken wij aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkzoekenden, werkgevers en diverse opdrachtgevers, zoals UWV en gemeenten.
Onze consulenten en loopbaancoaches zijn betrokken, goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring.
Zij wonen en werken in de regio en beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk van werkgevers.

Persoonlijk en betrokken

Bij Actief in Werk werken we met mensen en voor mensen. Door middel van persoonlijke begeleiding komen we tot het gewenste resultaat. Ieder traject bij Actief in Werk is een individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kun je rekenen op een deskundige en persoonlijke één-op-één begeleiding van een vaste consulent of coach.

Waar wij voor staan

Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid en daarom zijn wij al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk (www.blikopwerk.nl). Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de organisaties die zijn aangesloten bij het keurmerk. Het keurmerk garandeert dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt.

Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk de tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers anoniem onderzocht door het externe onderzoeksbureau Panteia.
In de meetperiode 2017/2018 leverde dit de volgende resultaten op:
Cliënten waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,3.
Opdrachtgevers waardeerden de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,8.