Over ons

Actief in Werk is een gespecialiseerd bureau actief op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Wij zijn sinds 2005 werkzaam in de regio’s Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.
Met een team van ervaren consulenten en loopbaancoaches werken wij aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkzoekenden, werkgevers en diverse opdrachtgevers, zoals UWV en gemeenten.
Onze consulenten en loopbaancoaches zijn betrokken, goed opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring.
Zij wonen en werken in de regio en beschikken over een groot regionaal netwerk van bedrijven, organisaties, instellingen en instanties binnen diverse sectoren en branches.

Persoonlijk en betrokken

Bij Actief in Werk werken we met mensen en voor mensen. Door middel van persoonlijke begeleiding komen we tot het gewenste resultaat. Ieder traject bij Actief in Werk is een individueel maatwerktraject. Bij Actief in Werk kun je rekenen op een deskundige en persoonlijke één-op-één begeleiding van een vaste consulent of coach.

Waar wij voor staan

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door de tevredenheid van onze cliënten, opdrachtgevers en partners waarmee wij samenwerken. Actief in Werk is al geruime tijd in het bezit van het onafhankelijke Blik op Werk keurmerk (www.blikopwerk.nl). Dit keurmerk staat borg voor de kwaliteit, tevredenheid en professionaliteit van de organisaties die zijn aangesloten bij het keurmerk. Als onderdeel van het Blik op Werk keurmerk vindt er jaarlijks een audit plaats door TÜV Rheinland Nederland B.V. waarbij zaken als privacy, kwaliteit, personeelsinzet en behaalde resultaten worden onderzocht. Het keurmerk garandeert dat je samenwerkt met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt. 

Jaarlijks wordt in het kader van het Blik op Werk keurmerk een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door het externe onderzoeksbureau Panteia. In de meetperiode 2023/2024 waardeerden zowel cliënten als opdrachtgevers de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,7. Actief in Werk is in het bezit van het hoogst aantal haalbare sterren (vier sterren). Actief in Werk heeft daarmee ook dit jaar weer een mooie positie bereikt in de Top 3 van re-integratie- en outplacementbedrijven van Blik op Werk in Brabant (bron: www.blikopwerk.nl).