Dienstverlening

Actief in Werk ondersteunt werknemers en werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe baan en bij het maken van loopbaankeuzes. Dit doen we vanuit een re-integratietraject 2e spoor wanneer je door beperkingen jouw eigen functie niet meer kunt uitoefenen. Dreig jij jouw baan te verliezen of loop je vast in je werk? Dan is een outplacementtraject interessant. Heb je een Ziektewet-, Arbeidsongeschiktheid- of Wajonguitkering dan helpen wij jou bij het (weer) oriënteren op de arbeidsmarkt door middel van een Werkfit maken traject of bij het daadwerkelijk vinden van een nieuwe baan door middel van een Naar werk traject. Door middel van loopbaancoaching bieden wij begeleiding wanneer jouw functie/rol veranderd binnen een organisatie of wanneer je nieuwe mogelijkheden wilt onderzoeken, al dan niet bij jouw huidige werkgever.

Re-integratie 2e spoor

Ben je arbeidsongeschikt, kun je jouw eigen functie niet meer uitoefenen en heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe passende baan?

Meer informatie

Outplacement

Dreig je jouw baan te verliezen door een reorganisatie of een arbeidsconflict en heb je hulp nodig vinden bij het vinden van een nieuwe baan?

Meer informatie

Loopbaancoaching

Wil je jouw carrière een andere wending geven of wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven?

Meer informatie

Werkfit maken (UWV)

Heb je een Ziektewet-, Arbeidsongeschiktheid-, Wajong- of WW-uitkering en wil je weten welke stappen je moet zetten om weer succesvol de arbeidsmarkt op te kunnen gaan?

Meer informatie

Naar werk (UWV)

Heb je een Ziektewet-, Arbeidsongeschiktheid-, Wajong- of WW-uitkering en ben je klaar om (weer) de stap te gaan zetten richting werk of zelfstandig ondernemerschap?

Meer informatie