Meld uw vacature aan

Heeft u een vacature? Bent u op zoek naar een vrijwilliger of heeft u een stageplaats of een werkervaringsplaats beschikbaar? 

Actief in Werk helpt u graag bij het invullen van uw vacature / vrijwilligersplaats / stageplaats / werkervaringsplaats. Wij denken met u mee bij het zoeken naar de juiste kandidaat. Naar aanleiding van uw vacature maken wij een selectie van kandidaten uit ons bestand van werkzoekenden. Vervolgens stellen wij alleen die kandidaten bij u voor die aansluiten bij het gewenste profiel. U bepaalt vervolgens zelf of u de kandidaat wil meenemen in de sollicitatieprocedure en wilt uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Desgewenst informeren wij u over de (financiële) regelingen en voordelen die van toepassing kunnen zijn. Aan onze dienstverlening voor het matchen van vacatures zijn geen kosten verbonden.

U kunt uw vacature / vrijwilligersplaats / stageplaats / werkervaringsplaats aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen. Een eventuele vacaturetekst kunt u toevoegen als bestand.

Wilt u liever een vacature telefonisch bij ons aanmelden of de vacature toelichten? Neem dan contact met ons op: 040-2129542. Een medewerker van één van onze vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg zal de mogelijkheden dan verder met u bespreken.

Aanmeldingsformulier