Verhuisbericht Actief in Werk Eindhoven

13-09-2021

Verhuisbericht Actief in Werk Eindhoven

Vanaf maandag 13 september 2021 is Actief in Werk gevestigd op een nieuwe locatie in het centrum van Eindhoven. Wij zijn gevestigd in het monumentale pand aan de Ten Hagestraat 9A.
 

Het nieuwe kantoor biedt ons de gelegenheid om onze dienstverlening vanuit een representatieve locatie verder voort te zetten en onze bezoekers in een prettige, gastvrije omgeving te ontvangen.

De ingang van ons kantoor vindt u in het Karel Vermeerenplantsoen; een mooi stukje (onbekend) groen in het centrum van Eindhoven. Er zijn drie ingangen tot het Karel Vermeerenplantsoen:
- via Ten Hagestraat (tegenover ingang Q-Park Heuvel).
- via Smalle Haven (via draaipoorten tegenover Down Town Gourmet Market).
- via Smalle Haven (via draaipoorten tegenover Vesteda toren).

Bereikbaarheid

De vestiging is centraal gelegen in het centrum van Eindhoven en is per openbaar vervoer goed bereikbaar: circa 10 minuten lopen vanaf Centraal Station Eindhoven. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de buurt (onder andere Vestdijk, Stadhuisplein, Keizersgracht of Kanaalstraat).

Op één minuut afstand vindt u de gratis bewaakte fietsenstalling aan de Ten Hagestraat, naast de ingang van winkelcentrum Heuvel/tegenover Dynamo.

Komt u per auto? Dan kunt u parkeren in parkeergarage Q-Park Heuvel (Ten Hagestraat). De ingang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de vestiging van Actief in Werk. Na afloop van uw afspraak ontvangt u een uitrijkaart welke geldig is voor de duur van uw bezoek aan Actief in Werk.


Wij verwelkomen u graag vanaf maandag 13 september 2021 op onze nieuwe locatie.
Het kantoor is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Adresgegevens:
Actief in Werk Eindhoven
Ten Hagestraat 9A (ingang via Karel Vermeerenplantsoen)
5611 EG  Eindhoven
T: 040-2129542
 

Routebeschrijving Actief in Werk Eindhoven